Onze diensten

Koopklaar maken van uw pand

Onze schilderdiensten uit Otterlo kunnen wij voor diverse doeleinden inzetten. Als u op het punt staat om uw pand te verkopen wilt u natuurlijk wel dat dit er representatief uitziet. Ons bedrijf heeft de nodige schildersdiensten voor u om uw pand weer in de oorspronkelijke glorie te herstellen. Zo ziet het er weer fris en als nieuw uit. Hierdoor wordt onder andere de verkoop van uw huis vergemakkelijkt. Het heeft overigens ook een positief effect op de waarde van uw huis. Een mooi onderhouden woning ligt nou eenmaal beter in de markt dan een woning waar de tijd zijn sporen zichtbaar heeft achtergelaten. Bel ons voor meer informatie over deze schildersdienst.


Buitenschilderopdrachten

Wij hebben jarenlange ervaring in het buiten schilderen voor diverse opdrachtgevers. Of het nu om een huis of om een kantoorpand gaat, bij ons bent u verzekerd van het beste resultaat. Wij werken nauwkeurig en zorgen voor een resultaat waar u lang van kunt genieten. Deze dienst zorgt er bovendien voor dat uw pand er weer voor lange tijd tegen aan kan. Een goede onderhoudsbeurt versterkt de buitenkant van uw pand aanzienlijk.


Binnenschilderopdrachten

Ook uw interieur kan af en toe en nieuwe verflaag gebruiken. U zult zien dat dit uw huis een heel ander en fris uiterlijk geeft. Ons bedrijf doet het snel, nauwkeurig en voor relatief weinig geld. Gun uzelf en de binnenkant van uw woning een kleine opfrisbeurt. Onze specialisten kunnen u voorzien van advies over de beste verf en welke technieken toepasselijk zijn voor uw woning.


Restauratiewerkzaamheden

Uw huis of kantoorpand kan door diverse redenen schade oplopen. Dit geldt natuurlijk ook voor de verflaag. Ons team van specialisten kan de schade herstellen en ervoor zorgen dat deze niet meer zichtbaar is. Door deze restauratieservice verbetert eveneens de staat van uw huis aanzienlijk.