Onze garanties

Garantie Certificaat Betereschilder.nl

Als kwaliteitsorganisatie werkt de Betere Schilder met een officieel garantie certificaat. Dit certificaat ontvangt u bij de oplevering van het schilderwerk, als bewijs en zekerheid van de geleverde kwaliteit.

Uw Betere Schilder staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! Afhankelijk van het gekozen verfsysteem, ontvangt u een ruime garantie op binnen- en buitenschilderwerk, zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw mooi geschilderde huis of bedrijfspand…

En dat geeft een heel veilig gevoel..!


Professionaliteit en kwaliteit

Als vakkundige schilder in Otterlo hebben wij als primair uitgangspunt het leveren professionaliteit en kwaliteit in alle diensten die wij bieden. Deze combinatie garandeert voor ieder van onze opdrachtgevers het beste resultaat met betrekking tot ons schilderwerk. Onze jarenlange ervaring stelt ons bovendien in staat om volledig te voldoen aan de verwachtingen van de klant.


Alles wordt netjes afgewerkt

Geen rommel of verf waar het niet hoort. Ons bedrijf hecht veel waarde aan het schoon houden van de werkomgeving. Wij vervullen onze werkzaamheden dan ook nauwkeurig en houden de werkplek altijd schoon. Als wij klaar zijn ziet u niets anders dan de uiteindelijke kwaliteit van onze schilderswerkzaamheden.


Snel en met langdurig resultaat

Vanwege het feit dat onze werknemers professionals zijn, met een groot aantal jaren ervaring, kunnen wij u garanderen dat het werk snel en met blijvend resultaat wordt voldaan. U hebt dus langer profijt van onze schilderswerkzaamheden, en kunt weer snel gebruik maken van uw huis of werkplek. Dit scheelt u geld en zorgen. Want verf dat lang blijft zitten vergt weinig onderhoud. Onze specialisten gebruiken de laatste technieken en de beste verfmaterialen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.